• Modul muatan pelindung IP65 anu luhur ngadopsi téknologi catu daya panganyarna sareng téknologi disipasi panas, sareng dirancang khusus pikeun tihang pengisian daya gancang luar tina kandaraan listrik. Tingkat perlindungan lingkungan ngahontal IP65, anu tiasa adaptasi sareng sagala rupa lingkungan anu kasar sapertos lebu, kabut uyah sareng kondensasi.

    The IP65 high protective charging module adopts the latest power supply technology and heat dissipation technology, and is specially designed for the outdoor high-power fast charging pile of electric vehicles. The environmental protection level reaches IP65, which can adapt to various harsh environments such as dust, salt fog and condensation.
  • UBC 75010 bidirectional V2G ngecas tihang seueur dianggo dina ngecas sareng umpan balik énergi antara kendaraan panumpang listrik sareng jaringan listrik. Nilai aplikasina aya dina nyugemakeun muatan harian kendaraan panumpang listrik, sareng sacara efektif maénkeun peran unit énergi batré wahana listrik, sadar ngecas teratur tina grid listrik, manajemén sisi paménta kakuatan, nilai terpadu grid mikro sareng Internét énergi.

    UBC 75010 bidirectional  V2G charging pile widely used in the charging and energy feedback between electric passenger vehicles and power grid .Its application value lies in satisfying the daily charging of electric passenger vehicles, and effectively playing the role of electric vehicle battery energy storage unit, realizing orderly charging of power grid, power demand side management, integrated value of micro grid and energy Internet.
  • Modul ngecas UR100040-SW EV khusus dikembangkeun pikeun carjer super DC DC. Éta ngagaduhan rupa-rupa voltase kaluaran konstanta. Ogé éta ngagaduhan faktor kakuatan tinggi, épisiensi tinggi, kapadetan kakuatan tinggi, reliabilitas tinggi, kontrol calakan sareng kaunggulan penampilan anu ganteng. Téhnik kontrol digital pluggable tur calakan panas gawé babarengan pikeun prediktif nyegah gagalna sareng mastikeun reliabiliti tinggi.

    UR100040-SW EV charging module specially developed for the EV DC super charger. It has a wide voltage range of constant power output. Also it has high power factor, high efficiency, high power density, high reliability, intelligent control and handsome appearance advantage. Hot pluggable and intelligent digital control techniques work together to predictively prevent failures and ensure high reliability.
  • Modul ngecas UR100030-SW EV khusus dikembangkeun pikeun carjer super DC DC. Éta ngagaduhan rupa-rupa voltase kaluaran konstanta. Ogé éta ngagaduhan faktor kakuatan tinggi, épisiensi tinggi, kapadetan kakuatan tinggi, reliabilitas tinggi, kontrol calakan sareng kaunggulan penampilan anu ganteng. Téhnik kontrol digital pluggable tur calakan panas gawé babarengan pikeun prediktif nyegah gagalna sareng mastikeun reliabiliti tinggi.

    UR100030-SW EV charging module specially developed for the EV DC super charger. It has a wide voltage range of constant power output. Also it has high power factor, high efficiency, high power density, high reliability, intelligent control and handsome appearance advantage. Hot pluggable and intelligent digital control techniques work together to predictively prevent failures and ensure high reliability.
  • Modul ngecas UR100020-SW EV khusus dikembangkeun pikeun carjer super DC DC. Éta ngagaduhan rupa-rupa voltase kaluaran konstanta. Ogé éta ngagaduhan faktor kakuatan tinggi, épisiensi tinggi, kapadetan kakuatan tinggi, reliabilitas tinggi, kontrol calakan sareng kaunggulan penampilan anu ganteng. Téhnik kontrol digital pluggable tur calakan panas gawé babarengan pikeun prediktif nyegah gagalna sareng mastikeun reliabiliti tinggi.

    UR100020-SW EV charging module specially developed for the EV DC super charger. It has a wide voltage range of constant power output. Also it has high power factor, high efficiency, high power density, high reliability, intelligent control and handsome appearance advantage. Hot pluggable and intelligent digital control techniques work together to predictively prevent failures and ensure high reliability.
  • Modul ngawas tumpukan umev04 ngecas dilengkepan layar warna touch LCD sareng ngagaduhan antarmuka interaksi manusa-komputer anu dipersonalisasi. Éta dirarancang khusus pikeun standar Éropa sareng standar muatan tumpukan Jepang kendaraan Listrik. Éta ngadukung CCS + CHAdeMO + AC, CCS + GB / T + AC, CCS + CHAdeMO + GB / T, jsb.

    The umev04 charging pile monitoring module is equipped with LCD touch color screen and has a personalized human-computer interaction interface. It is specially designed for the European standard and Japanese standard charging pile of Electric vehicles. It supports CCS + CHAdeMO + AC, CCS + GB / T + AC, CCS + CHAdeMO + GB / T, etc.

NAHA Milih

Kami yakin yén ciptaan mangrupikeun hiji-hijina senjata anu kuat pikeun kéngingkeun pangaruh mérek anu saé.
Sareng urang bakal nganggo kreasi salami sadaya produk ngararancang padamelan.

  • Professional R&D team

    Tim R&D propésional

    Komitmen pikeun janten pemasok komponén inti anu pangsaéna pikeun stasiun pengisian super.

  • Nearly 20 years of development experience

    Ampir 20 taun pangalaman pangwangunan

    Akumulasi téknologi listrik DC dina dua dasawarsa ka tukang parantos nempatkeun pondasi anu kuat pikeun pamekaran ayeuna.

  • Advanced innovation design

    Desain inovasi canggih

    Kami bertahan dina desain inovatif sareng nyobian mendesain seri modul super ngecas pikeun stasiun pengisian super.

  • Quality service guarantee

    Jaminan jasa kualitas

    Kami henteu ngan ukur nyayogikeun jasa pra-penjualan anu bijaksana, tapi ogé kualitas luhur layanan saatos dijual.

Fokus kana inovasi kakuatan éléktronik, ngabéréskeun titik bottleneck masalah.

TENTANG KAMI

Shenzhen UUGreenPower Electric Co., Ltd, didirikeun taun 2015, komitmen pikeun janten panyadia komponén inti anu pangsaéna pikeun stasiun pengisian super. Perusahaan ngagaduhan tim R&D éléktronika tanaga listrik, ampir 20 taun akumulasi téknologi kakuatan DC, ngalangkungan desain inovatif, pikeun nyiptakeun séri 40kW, 30KW, 20KW, 15KW super ngecas modul kanggo stasiun muatan super.

Shenzhen UUGreenPower taat kana sudut pandang anu dipuseurkeun ku palanggan, fokus kana inovasi téknologi éléktronika kakuatan, ngarengsekeun titik kemacetan palanggan, tumuh sareng palanggan, sareng babarengan ngamajukeun énergi héjo sareng ékonomi karbon-low tina industri kandaraan listrik.

anyar-anyar ieu

BERITA

  • UUGreenPower Ngaleupaskeun Opat Solusi Supercharging

     UUGreenPower Ngaluarkeun Opat Solusi Supercharging! Tip inti: dina tanggal 26 Agustus, paméran industri fasilitas muatan ka-14 Shanghai Internasional diayakeun di Shanghai New International Expo Center. Dina pameran ieu, sajumlah perusahaan bintang domestik sareng asing ...

  • Ngecas Aliansi: 4.173 tumpukan muatan publik anyar ditambihan dina Méi, dugi ka 59,5% taun-taun

    Tanggal 11 Juni, data anu dikaluarkeun ku China Charging Union resmi nunjukkeun yén ti Méi 2018, unit-unit anggota dina aliansi ngalaporkeun jumlahna 266.271 pompa muatan masarakat, sareng ngalangkungan anggota aliansi, tumpukan kendaraan ditampal ku 441.422 potongan data inpormasi. A t ...

  • NDANEV: Analisis data aksés kumulatif kandaraan énergi anyar sacara nasional

    Tanggal 30 Juni 2018, halaman wéb tina National Big Data Alliance (NDANEV) tina New Energy Vehicles ngaleupaskeun statistik sareng analisa inpormasi ngeunaan volume aksés sumber-sumber anyar dina Méi. Dumasar kana data pengarahan, tulisan ieu sacara sistematis nganalisis réngking aksés kumulatif ...

  • Stasion muatan mobile Volkswagen bakal debut di Jerman bulan Maret payun

    Divisi tina Volkswagen Group parantos ngembangkeun sareng ngaluarkeun stasion muatan sélulér pikeun kendaraan listrik, skuter listrik sareng sapédah listrik, anu disebat stasiun muatan seluler Volkswagenpassat. Pikeun ngarayakeun ulang taun ka-80 na, Volkswagen bakal masang 12 stasiun muatan mobile di Wo ...

  • Nanjing ngaluyukeun standar biaya jasa muatan sareng ngecas, kendaraan listrik murni dugi ka 1,68 yuan per kWh

    Tanggal 9 Juli, Biro Harga Kota Nanjing ngaluarkeun "Perhatosan Ngatur Standar Pengisian untuk Pengisian dan Penggantian Kendaraan Listrik Murni". Bewara anu jelas nyatakeun yén beus listrik murni anu disaluyukeun (12m) ngecas sareng ngagentos standar pangisian daya pangluhurna kanggo ...