• UR50030-E

    UR50030-E

    15KW seriesEV ngecas penyearah khusus dikembangkeun pikeun carjer super DC DC. Éta ngagaduhan faktor kakuatan tinggi, épisiénsi tinggi, kapadetan daya tinggi, reliabilitas tinggi, kontrol calakan sareng kaunggulan penampilan anu ganteng. Téhnik kontrol digital pluggable tur calakan panas gawé babarengan pikeun prediktif nyegah gagalna sareng mastikeun reliabiliti tinggi.
  • UR100015-E

    UR100015-E

    15KW seriesEV ngecas penyearah khusus dikembangkeun pikeun carjer super DC DC. Éta ngagaduhan faktor kakuatan tinggi, épisiénsi tinggi, kapadetan daya tinggi, reliabilitas tinggi, kontrol calakan sareng kaunggulan penampilan anu ganteng. Téhnik kontrol digital pluggable tur calakan panas gawé babarengan pikeun prediktif nyegah gagalna sareng mastikeun reliabiliti tinggi.
  • UR120100-E

    UR120100-E

    15KW seriesEV ngecas penyearah khusus dikembangkeun pikeun carjer super DC DC. Éta ngagaduhan faktor kakuatan tinggi, épisiénsi tinggi, kapadetan daya tinggi, reliabilitas tinggi, kontrol calakan sareng kaunggulan penampilan anu ganteng. Téhnik kontrol digital pluggable tur calakan panas gawé babarengan pikeun prediktif nyegah gagalna sareng mastikeun reliabiliti tinggi.
  • UR75020-W

    UR75020-W

    Modul ngecas UR75020-W khusus dikembangkeun pikeun carjer super DC DC. Éta boasts kaunggulan koréksi faktor kakuatan tinggi, efisiensi tinggi, kapadetan kakuatan tinggi, reliabilitas tinggi, kontrol calakan, penampilan indah sareng padumukan alit. Desain hardware réliabilitas tinggi sareng téhnik kontrol digital calakan damel babarengan pikeun ngaduga nyegah kagagalan sareng mastikeun reliabilitas anu luhur.