• UR50060-W (B)

    UR50060-W (B)

    Modul ngecas UR50060-W (B) EV khusus dikembangkeun pikeun carjer super DC DC. Éta boasts kaunggulan koréksi faktor kakuatan tinggi, efisiensi tinggi, kapadetan kakuatan tinggi, reliabilitas tinggi, kontrol calakan, penampilan indah sareng padumukan alit. Desain hardware reliabiliti tinggi sareng téhnik kontrol digital calakan gawé bareng pikeun ngaduga nyegah kagagalan sareng mastikeun
    reliabilitas tinggi.
  • UR100030-SW(B)

    UR100030-SW (B)

    Modul ngecas UR100030-SW (B) EV khusus dikembangkeun pikeun carjer super DC DC. Éta ngagaduhan rupa-rupa voltase kaluaran konstanta. Ogé éta ngagaduhan faktor kakuatan tinggi, épisiensi tinggi, kapadetan kakuatan tinggi, reliabilitas tinggi, kontrol calakan sareng kaunggulan penampilan anu ganteng. Téhnik kontrol digital pluggable tur calakan panas gawé babarengan pikeun prediktif nyegah gagalna sareng mastikeun reliabiliti tinggi.
  • UR75040-E

    UR75040-E

    UR75040-E EV ngecas panerus khusus dikembangkeun pikeun pangisi daya super DC DC. Éta boasts kaunggulan koréksi faktor kakuatan tinggi, efisiensi tinggi, kapadetan kakuatan tinggi, reliabilitas tinggi, kontrol calakan, penampilan indah sareng padumukan alit. Desain hardware réliabilitas tinggi sareng téhnik kontrol digital calakan damel babarengan pikeun ngaduga nyegah kagagalan sareng mastikeun reliabilitas anu luhur.