Tentang Kami

1985072

Shenzhen UUGreenPower Electrical Co., Ltd.ngagaduhan pasukan profesional R&D éléktronika, anggota inti R&D anu biasa damel di Emerson & Eltek. Kami parantos ngempelkeun pangalaman ampir 20 taun dina téknologi catu daya DC sareng ngalangkungan desain inovatif kami tiasa ngembangkeun séri modul super ngecas kalebet 40kW, 30KW, 20KW sareng 15KW khusus pikeun tihang super ngecas.

Kami difokuskeun komponén inti sareng solusi komprehensif ngeunaan tumpukan listrik tanaga listrik anu tumpukan. Sareng kami utamina nyayogikeun suplai modul modul anu hadé, ngecas modul monitoring tumpukan sareng ngecas platform operasi tihang sareng sajabana.

Ayeuna kami ngagungkeun séri produk anu paling lengkep dina bidang muatan modul kakuatan tihang, sareng kami parantos ngajaga peran pamimpin dina hal téknologi sareng produk. Modul ngecas produk fitur 30kW seueur dianggo di pasar domestik sareng luar negeri. Modul ngecas pelindung IP65 anu inovatif sareng modul pangisian daya 40kW super kakuatan bakal dileupaskeun di pasar dina akhir taun 2020.

Salaku perusahaan téknologi énergi énggal ngamimitian, UUGreenPower fokus kana inovasi téknologi éléktronika kakawasaan, sareng komitmen kana panilitian sareng pamekaran, pabrik sareng penjualan komponén inti tina pakakas muatan tinggi-tungtung. Kami keukeuh méréskeun titik nyeri pelanggan, tumuh sareng palanggan, sareng babarengan ngamajukeun pamekaran industri kendaraan listrik sareng énergi héjo sareng ékonomi karbon-handap.
Ayeuna, produk perusahaan parantos diuji sareng disahkeun ku State Grid Electric Power Research Institute, sertifikasi CE, sertifikasi UL. Produkna parantos seueur dianggo di pasar domestik sareng pasar luar negeri, sareng ngagaduhan kerjasama anu jero sareng konsumén ti Amérika Serikat, Jérman, Perancis, Italia, Koréa Kidul, Thailand, sareng India.

UUGreenPower mimiti ngaluncurkeun modul muatan 30kW dina Juni 2017. Éta mangrupikeun pabrik munggaran kalayan téknologi modul 30kW dewasa di industri, sareng éta ogé mangrupikeun salah sahiji ti saeutik pabrik modul dina industri anu ngahasilkeun massa modul 30kW sareng parantos kabuktosan ku aplikasi pasar. Salaku kapadetan kakuatan modul ngecas 30KW dugi ka 45W / in3, épisiénsi konvérsi tinggi, kinerja produk anu saé sareng kauntungan biaya atra, modul kakuatan 30kW parantos gancang nyita ngeureunkeun gancang-luhur sareng kakuatan gancang pasar.

UUGreenPower bakal teraskeun ningkatkeun inpormasi P&P na dina muatan gancang sareng modul ngecas kinerja tinggi. Modul pengisian daya super 40kW sareng modul panyalindungan tinggi IP65 bakal dileupaskeun dina akhir taun 2020 anu bakal terus ngahijikeun posisi ngarah perusahaan dina bidang EV super ngecas sareng ngaleupaskeun solusi.

Budaya Perusahaan

3106679
3106644
3106642
3106636
3106640
3106638