• UMEV01

    UMEV01

    UMEV01 sareng UMEV02 mangrupikeun unit pangawasan sareng kontrol anu dilengkepan layar warna touch LCD, ngagaduhan antar muka interaksi anu ramah-pangguna, didesain khusus pikeun carjer EV. Éta komunikasi sareng BMS, sareng ngendalikeun modul muatan kanggo ngalengkepan prosés ngecas, sareng Éta ngagaduhan sababaraha fungsi sapertos tagihan, maca kartu, jaringan, ngarekam data, kendali jarak jauh, alarem lepat sareng patarosan.
  • UMEV02

    UMEV02

    UMEV01 sareng UMEV02 mangrupikeun unit pangawasan sareng kontrol anu dilengkepan layar warna touch LCD, ngagaduhan antar muka interaksi anu ramah-pangguna, didesain khusus pikeun carjer EV. Éta komunikasi sareng BMS, sareng ngendalikeun modul muatan kanggo ngalengkepan prosés ngecas, sareng Éta ngagaduhan sababaraha fungsi sapertos tagihan, maca kartu, jaringan, ngarekam data, kendali jarak jauh, alarem lepat sareng patarosan.
  • UMEV04

    UMEV04

    Modul ngawas tumpukan umev04 ngecas dilengkepan layar warna touch LCD sareng ngagaduhan antarmuka interaksi manusa-komputer anu dipersonalisasi. Éta dirarancang khusus pikeun standar Éropa sareng standar muatan tumpukan Jepang kendaraan listrik. Éta ngadukung CCS + CHAdeMO + AC, CCS + GB / T + AC, CCS + CHAdeMO + GB / T, jsb.