Modul muatan Protéksi IP65 Tinggi

Pedaran pondok:


Detil Produk

ip65 high

● modul muatan pelindung IP65 tinggi, kasabaran tinggi pikeun lingkungan anu keras

● Efisiensi ultra luhur: efisiensi pangluhurna> 96%, efisiensi dipeunteun> 95% ;

● Ukuran alit: 400mm * 148mm * 525mm (jangkungna * lebar * jero) ;

● Kisaran tegangan kaluaran lega Ultra: 150VDC ~ 1000VDC ;

● Tegangan ripple kaluaran alit Ultra: puncak-ka-puncak ripple peak 2V ;

● Konsumsi tanaga sayaga nol: tanaga sayaga = 0W ;

● Fungsi panyalindungan sareng alarm lengkep: input langkung ti / handapeun voltase, kaluaran langkung voltase, langkung tina arus, Langkung tina panyalindungan suhu, kaluaran dina alarm tegangan, kaluaran perlindungan sirkuit pondok ;

● LED tiasa ningalikeun tegangan kaluaran, arus kaluaran, alamat grup, protokol, alamat modul, manual atanapi otomatis, inpormasi lepat ;

● Dukung CAN, komunikasi beus 485, modul kakuatan tiasa dikelompokkeun ku pengendali ;

● Ngadopsi kontrol digital DSP sareng tegangan pangrojong sareng fungsi panyaluyuan ayeuna ;

● Batré sirkuit panyalindungan arus balik di jero, dukung swap panas ;

● Identipikasi sareng verifikasi alamat anyar sacara otomatis tanpa netepkeun sacara manual ;

● Lepaskeun sirkuit di jero.

sdfdg

Modél

UR100030-IP65

DC Kaluaran

Dipeunteun kaluaran

1000V / 30A

Kisaran kakuatan konstan

30KW @ 300-1000V

Kisaran tegangan kaluaran

150 ~1000V

Kisaran arus

0~100A

Perlindungan overvoltage kaluaran

1010 ± 5V

Kaluaran dina alarm tegangan

140V ± 2V

Perlindungan sirkuit pondok

Arus kaluaran turun nalika lumangsungna sirkuit pondok.

Akurasi stabilisasi voltase

± 0,5%

Babagi beban

± 3%

Max. ngamimitian overshoot

± 1%

Akurasi stabilisasi ayeuna

± 1%

Waktos ngamimitian

Biasana 3s≤t≤8s

Kekecapan

Efisiensi pangluhurna> 96%, dipeunteun efisiensi> 95%

AC abdinput

Tegangan input

304VAC~525VAC(3phase tanpa nétral)

Frékuénsi input

45Hz~65Hz

THD

≤5%

Faktor kakuatan

Dipeunteun kaluaran beban PF≥0.99

Max. input ayeuna

<60A

Input dina panangtayungan tegangan

255V ± 5V

Masukan panyalindungan tegangan

530V ± 5V

Daya tarik input

260V ±5V<Vin<304V±5V

Linear power derating from 100% to 50%.

Communication

&Alarm

Communication

CAN & 485

Max. number of parallel machines

60pcs

Alarm and status

Display with digital tubes and LED

Operating

 Environment

Operating temperature

-30℃~70℃,derating from 55℃

Over temperature protection

On temperature >70°C±4°C or <-40°C±4°C, module will shut down automatically

Storage temperature

- 40°C~85°C

Humidity

≤95% RH, without condensation

Pressure/Altitude

79kPa~106kPa/2000m

Physical

Characteristics

Acoustic noise

<55dB

Cooling

Fan cooling

Dimensions

400mm (H) *148mm (W) *525 mm (D)

Weight

<35Kg

MTBF

>500000 h(40℃)


  • Previous:
  • Next:

  • Write your message here and send it to us

    Products categories