UMEV04

Pedaran pondok:

Modul ngawas tumpukan umev04 ngecas dilengkepan layar warna touch LCD sareng ngagaduhan antarmuka interaksi manusa-komputer anu dipersonalisasi. Éta dirarancang khusus pikeun standar Éropa sareng standar muatan tumpukan Jepang kendaraan listrik. Éta ngadukung CCS + CHAdeMO + AC, CCS + GB / T + AC, CCS + CHAdeMO + GB / T, jsb.


Detil Produk

Barang

UMEV04

Input DC

Tegangan input

12V ~ 30V(Dipeunteun 12V)

Input ayeuna

3A

Hardwarena

Urang Sundasumber

2 PLC

Ngarojong ngecas 2 kandaraan standar CCS

 

2 CHAdeMO

Ngarojong ngecas 2 kandaraan standar CHAdeMO

 

3 BISA

Sambungkeun sareng 2 wahana listrik BMS sareng modul kakuatan

2 RS232

Nyambung kana pamaca kartu sareng layar toél LCD

5 RS485

Nyambung kana méter listrik pinter sareng alat uji insulasi

Sampling tegangan AC / DC

Sampling tegangan AC 1000V AC / DC

Modul 4G

Komunikasi nirkabel

Sampling suhu 8

Kumpulkeun 2 ngecas hawa gun sareng palabuhan anu ditangtoskeun

18 input kontak garing

Dipaké pikeun ngadeteksi sinyal sapertos lirén darurat,

status arrester kilat, mimitian hiji tombol sareng ngecas kontrol béakna

21 kaluaran kontak garing

Dipaké pikeun ngendalikeun relay listrik (kontaktor AC / DC),

Catu daya BMS bantu sareng konci listrik tina ngecas gun

USB

Ngarojong parangkat lunak USB ningkatkeun

RFID

Ngarojong RFID

Manajer Muatan Batré Dayat

Komunikasi BMS

Kakuatan listrik manajemén komunikasi BMS

 

Ngecas batré

Batré listrik ngecas arus sareng régulasi tegangan

 

Perlindungan kakuatan teuing

Perlindungan tina biaya tambahan dina prosés ngecas

 

Modeu ngecas

Opat modeu ngecas sayogi

 

Itungan kapasitas batré

Itungan kapasitas batré kakuatan

Ngecas Modul Mkabeurangan

Modul ON / OFF kontrol

ON / OFF kontrol modul kakuatan

Ngecas kadali ayeuna

Kontrol kaluaran modul kakuatan ayeuna

Ngadalikeun voltase

Kontrol tegangan kaluaran modul kakuatan

Inpormasi damel modul

Tingalikeun inpormasi anu dianggo ayeuna tina modul kakuatan

Manajemén hemat énergi

Modul daya calakan gaduh sistem manajemen hemat energi nyalira

Alarm

AC

Input AC ngalangkungan / dina alarm tegangan

DC

Kaluaran DC langkung-voltase, langkung-arus sareng alarm insulasi

Batré kakuatan

Komunikasi BMS, batré langkung-ayeuna sareng alarm langkung-voltase

Modul kakuatan

Alarm kagagalan modul kakuatan

Lingkungan

Langkung suhu sareng alarm suhu handap

Operasi

Elingkungan

Suhu ngagawekeun

-30 ° C~70 ° C

Suhu neundeun

- 40 ° C~85 ° C

Kalembaban damel

≤95% tanpa kondensasi

Tekanan

79kPa dugi ka 106kPa

Fisik

Cciri has

Diménsi

220mm * 160mm * 42mm (Panjang * Lebar * Jerona)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk