Warta

  • Protective shell mold of electric vehicle charging pile

    Kapang cangkang pelindung tina kandaraan listrik ngecas tihang

    Kapang cangkang hansip tina wahana listrik ngecas tihang, kapang luhur sareng kapang handap, permukaan tungtung luhur cetakan handap teras-terasan dikonfigurasi sareng kolom anu mimiti teu tiasa digentoskeun sareng kolom anu teu tiasa digentos kadua, sareng kolom anu mimiti sareng anu kadua anu henteu tiasa diganggu nyaéta The permukaan tungtung luhur teu ...
    Maca deui
  • Electric vehicle charging piles can be charged one-to-many

    Tumpukan muatan kandaraan listrik tiasa ditagih hiji-ka-seueur

    Hiji-to-seueur muatan listrik kandaraan ngecas tihang, bagian luhur awak utama dilengkepan pelat luhur, payuneun awak utama dilengkepan layar sentuh, payun awak utama aya handapeun layar sentuh kalayan alur, luhur alur dilengkepan g terus ...
    Maca deui
  • UUGreenPower becomes a Core Member of CharIN e.V.

    UUGreenPower janten Anggota Inti tina CharIN eV

    UUGreenPower mangrupikeun panyadia global anu paling canggih pikeun solusi super & ngecas, komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas anu andal, solusi inovatif sareng pangalaman anu hadé dina dunya. UUGreenPower ngahormatan pikeun sacara resmi ngiringan CharIN salaku anggota inti sareng ngarepkeun ...
    Maca deui
  • Principles of Electric Vehicle Charging

    Prinsip Ngecas Kandaraan Listrik

    Ngecas mangrupikeun bagian penting tina prosés ngagunakeun kendaraan listrik. Pangalaman ngecas kalolobaanana nangtoskeun kaputusan pameseran konsumen sareng pangalaman mobil. Dinten ayeuna, supir lami bakal nyarios sareng anjeun ngeunaan ngecas. Kami terang yén kendaraan listrik didukung ku batt listrik dina dewan ...
    Maca deui
  • How to use electric vehicle charging piles

    Kumaha cara ngagunakeun tumpukan muatan listrik

    Salaku tanggapan kana panggilan nasional pikeun panangtayungan lingkungan sareng konservasi énergi, beuki seueur jalma milih mésér kendaraan listrik, anu henteu ngan ukur hemat bahan bakar tapi ogé merenah. Kusabab mobil listrik nganggo listrik, muatan janten masalah pikeun mobil listrik. Dinten ayeuna, kuring bakal ngacapruk ...
    Maca deui
  • Maintenance work and precautions for electric vehicle charging piles

    Karya pangropéa sareng pancegahan pikeun tumpukan muatan kandaraan listrik

    Dina taun-taun ayeuna, sabab kasadaran masarakat kana perjalanan karbon-handap janten langkung ramah lingkungan, seueur pamilik mobil parantos milih kanggo mésér kandaraan listrik, anu nyababkeun kamekaran ngabeledug dina industri kendaraan listrik, anu teras ngadorong pasar tumpukan anu ngeusi batre . Anu ...
    Maca deui
  • What are the types and characteristics of new energy vehicle charging piles?

    Naon jinis sareng ciri tumpukan muatan énergi anyar?

    Kusabab tingkat paparan kandaraan énergi énggal beuki luhur, masarakat laun janten hariwang perkawis kendaraan énergi énggal. Tihang ngecas raket patalina sareng kendaraan énergi anyar. Tanpa ngeusi batubara, éta ibarat kandaraan bahan bakar tanpa pom bensin. Nyatana, aya bénten ...
    Maca deui
  • Electric vehicle charging pile power cord cleaning

    Wahana listrik ngeusi beberesih ari kakuatan

    Kendaraan listrik ngecas tihang likuidasi likuidasi rakitan, ujung handap gun ngecas tetep henteu robih, aya kawat ngecas kontinyu, penampilan sareng paripolah kawat ngecas terus ngagaduhan kotak likuidasi, tampilan handapeun kotak likuidasi henteu robih ...
    Maca deui
  • UUGreenPower Releases Four Supercharging Solutions

    UUGreenPower Ngaleupaskeun Opat Solusi Supercharging

     UUGreenPower Ngaluarkeun Opat Solusi Supercharging! Tip inti: dina tanggal 26 Agustus, paméran industri fasilitas muatan ka-14 Shanghai Internasional diayakeun di Shanghai New International Expo Center. Dina pameran ieu, sajumlah perusahaan bintang domestik sareng asing ...
    Maca deui
  • Charging Alliance: 4,173 new public charging piles were added in May, up 59.5% year-on-year

    Ngecas Aliansi: 4.173 tumpukan muatan umum anu anyar ditambihan dina Méi, dugi ka 59,5% taun-taun

    Tanggal 11 Juni, data anu dikaluarkeun ku China Charging Union sacara resmi nunjukkeun yén dugi ka Méi 2018, unit anggota dina aliansi ngalaporkeun jumlahna 266.291 pompa muatan masarakat, sareng ngalangkungan anggota aliansi, tumpukan kendaraan ditampolan ku 441.422 potongan data inpormasi. A t ...
    Maca deui
  • NDANEV: Analysis of cumulative access data of new energy vehicles nationwide

    NDANEV: Analisis data aksés kumulatif kandaraan énergi anyar sacara nasional

    Tanggal 30 Juni 2018, halaman wéb tina National Big Data Alliance (NDANEV) tina New Energy Vehicles ngaleupaskeun statistik sareng analisa inpormasi ngeunaan volume aksés sumber-sumber anyar dina Méi. Dumasar kana data pengarahan, tulisan ieu sacara sistematis nganalisis réngking aksés kumulatif ...
    Maca deui
  • Volkswagen mobile charging station will debut in Germany next March

    Stasion muatan mobile Volkswagen bakal debut di Jérman Maret payun

    Divisi tina Grup Volkswagen parantos ngembangkeun sareng ngaluarkeun stasion muatan sélulér pikeun kendaraan listrik, skuter listrik sareng sapédah listrik, anu disebat stasiun muatan seluler Volkswagenpassat. Pikeun ngarayakeun ulang taun ka-80 na, Volkswagen bakal masang 12 stasiun muatan mobile di Wo ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2