Ngecas Aliansi: 4.173 tumpukan muatan publik anyar ditambihan dina Méi, dugi ka 59,5% taun-taun

Tanggal 11 Juni, data anu dikaluarkeun ku China Charging Union resmi nunjukkeun yén ti Méi 2018, unit-unit anggota dina aliansi ngalaporkeun jumlahna 266.271 pompa muatan masarakat, sareng ngalangkungan anggota aliansi, tumpukan kendaraan ditampal ku 441.422 potongan data inpormasi. Jumlahna aya sekitar 708.000 tumpukan pengisian anu dianggo.

Dina hal tumpukan muatan umum, aya 116761 AC ngecas tumpukan, 84174 DC ngecas tumpukan, sareng 65296 AC sareng DC tumpukan muatan terintegrasi. Dina Méi 2018, 4.173 tumpukan ngecas jinis masarakat parantos ditambihan tibatan di bulan April 2018. Ti Méi 2017 dugi ka April 2018, sakitar 8.273 tihang ngecas jinis masarakat ditambihan unggal bulan, sareng dina Méi 2018, tingkat pertumbuhanana 59,5%.

2257392-1

Jumlah operator skala ageung di nagara éta ngahontal 16 (jumlah fasilitas muatan> = 1000), sareng poténsi khusus anu munggaran. 110.857 tumpukan pengisian daya diwangun, dituturkeun ku Grid Nagara sareng 56.549 tumpukan pengisian.

Sapuluh tumpukan muatan umum anu luhur di daérah administrasi propinsi nyaéta: 40.683 di Beijing, 34.313 di Shanghai, 32.701 di Guangdong, 27.586 di Jiangsu, 20.316 di Shandong, 12.7799 di Zhejiang, 11.555 di Tianjin, sareng 11.232 di Hebei. , 10.757 di Anhui sareng 7.527 di Hubei.

Jumlah fasilitas pengisian umum sareng swasta di propinsi, kabupatén sareng kota ningkat sacara tetep, sareng jumlah muatan listrik ningkat sakedik, anu umumna sami sareng bulan kamari

2257393-2

Kakuatan muatan nasional utamina kakonsentrasi dina Délta Walungan Mutiara, Délta Walungan Yangtze sareng daérah tengah sareng kulon. Beijing utamina didominasi ku kendaraan panumpang swasta; aliran listrik di Guangdong, Shaanxi, Jiangsu, Shandong, Hubei, Sichuan sareng Fujian kalebet ku beus. Kandaraan khusus utamina dianggo, ditambahan ku mobil panumpang; Aliran listrik Shanxi utamina dumasarkeun kana taksi, ditambahan ku mobil panumpang. Konsumsi listrik kendaraan khusus sapertos beus listrik sareng séwa jelas.

Sapuluh propinsi sareng kota anu paling penting dina hal kakuatan ngecas gaduh konsumsi listrik di dalapan propinsi sareng kota-kota anu biasana disumbang ku beus listrik sareng taksi. Diantarana, Provinsi Guangdong mingpin kalungguhan kalayan 320,29 juta kWh.

2257394

Ti Méi 2018, ngalangkungan anggota aliansi pabrik wahana (BYD, SAIC, BAIC, Jianghuai, Tesla, Changan, Geely, Chery, Dongfeng Electric, Dongfeng Nissan, Guangzhou Automobile, FAW, Zhidou) conto tumpukan Data inpormasi nyaéta 441.422, sareng proporsi tumpukan ngecas gagal nyaéta 31,04%. Diantarana, proporsi tumpukan muatan anu teu tiasa diwangun kusabab "pangguna kelompok ngawangun tumpukan nyalira" nyaéta 16,27%, anu henteu cocog kusabab "harta di daérah padumukan henteu damel bareng". Proporsi tumpukan muatan anu diwangun nyaéta 4,75%. Proporsi muatan tumpukan anu teu tiasa diwangun kusabab "teu aya tempat parkir tetep di daérah padumukan" nyaéta 2,56%. Proporsi ngecas tumpukan anu teu tiasa diwangun kusabab "ngecas ngalangkungan stasiun khusus" nyaéta 2,60. %, kusabab kanyataan yén "teu aya tempat parkir tetep di tempat damel", proporsi ngecas tihang anu teu tiasa diwangun nyaéta 0,7%. Proporsi ngecas tumpukan anu teu tiasa diwangun kusabab "sesah ngeusi listrik di tempat padumukan" nyaéta 0,17%.


Waktos Post: Jul-20-2020