Paménta pikeun kendaraan listrik kuat, produksi Chevrolet Bolt EV bakal ningkat ku 20%

Tanggal 9 Juli, GM bakal ningkatkeun produksi kandaraan listrik 20% Chevrolet Bolt pikeun nyumponan paménta pasar anu langkung luhur. GM nyarios yén di Amérika Serikat, Kanada sareng Koréa Kidul, penjualan global Bolt EV dina paruh mimiti 2018 ningkat ku 40% dibandingkeun sareng période anu sami taun kamari.

2257594

CEO GM Mary Barra nyarios dina pidato dina Maret yén produksi Bolt EV tiasa teras-teras ningkat. Chevrolet Bolt EV nuju diproduksi di pabrik Lake Orion di Michigan, sareng penjualan pasar na parantos kirang. Mary Barra nyarios dina konperénsi di Houston, "Dumasar kana paménta global pikeun Chevrolet Bolt EV, kami ngumumkeun yén kami bakal ningkatkeun produksi Bolt EVs akhir taun ayeuna."

2257595

Chevrolet Bolt EV

Dina paruh mimiti taun, Bolt EV ngajual 7.858 unit di Amérika Serikat (GM ngan ukur ngumumkeun penjualan di kuartal kahiji sareng kadua), sareng penjualan mobil naék ku 3.5% ti paruh mimiti 2017. Perlu dicatet yén Bolt pesaing utama dina tahap ieu nyaéta Daun Nissan. Numutkeun ka laporan Nissan, volume penjualan kendaraan listrik LEAF di Amérika Serikat nyaéta 6.659.

Kurt McNeil, wakil présidén bisnis penjualan GM, nyarios dina hiji pernyataan, "Kaluaran tambahan cekap cekap pikeun pertumbuhan penjualan global Bolt EV. Ngalegaan inventarisasi na di pasar Amérika Serikat bakal ngajantenkeun visi kami tina émisi émisi di dunya langkung saéna.

Salaku tambahan pikeun penjualan sareng panyéwaan langsung ka konsumén, Chevrolet Bolt EV ogé parantos dirobih janten autopilot Cruise Automation. Perhatoskeun yén GM kéngingkeun Cruise Automation di 2016.


Waktos Post: Jul-20-2020