Kakuatan luhur sareng kecerdasan mangrupakeun konci pikeun ngarusak tihang pengisian

Kiwari, kendaraan énergi anyar parantos janten pilihan seueur konsumen. Nanging, perlu diémutan yén salaku fasilitas pendukung anu paling penting pikeun kendaraan énergi anyar, muatan tumpukan nyanghareupan waktos ngecas anu panjang, kapasitas jasa fasilitas muatan anu teu cekap, sareng tingkat intél anu handap. Tiasa dicarios yén ngecas tihang mangrupikeun faktor anu pangwatesan pikeun ngawatesan skala ageung kandaraan énergi énggal.

Ku alatan éta, kumaha ngajawab masalah muatan parantos janten prioritas utama pikeun sakumna industri. Sababaraha urang jero yakin yén téknologi muatan daya tinggi mangrupikeun konci pikeun ngarusak tihang pengisian dina waktos payun. Dina hubungan ieu, perusahaan asing gaduh precedents. Swiss ABB parantos ngaluncurkeun tihang ngecas gancang Terra High Power DC, anu tiasa ngaluarkeun 350 KW, ampir tilu kali tina tihang super ngecas Tesla. Salaku tambahan, stasion muatan ultra-gancang mimiti Éropa Fast Charge Alliance Ionity ogé parantos diaktipkeun. Tihang ngecas ditagihkeun ku sistem pengisian gabungan, sareng kakuatan muatanna dugi ka 350 KW, anu sacara efektif tiasa ngahémat waktos ngecas.

2348759

ABBTerra High Power DC Gancang Ngecas Tihang

Di Cina, tingkat téknologi muatan daya tinggi naon anu parantos dikembangkeun? Naon solusi muatanana? Buka pameran ieu sareng anjeun bakal terang! Dina 15-17 Juni, Pameran Alat Téknis Internasional ka-11 Shenzhen (Pile) Paméran Peralatan Téknis bakal diayakeun di Pusat Konvensi sareng Pameran Shenzhen. Youyou Green Energy, Yingke Rui, Yingfeiyuan, Koshida, Polar Charger, Oranyeu Ampir 200 perusahaan, sapertos Énergi Énergi Éléktrik sareng Shenzhen Jiangji, bakal nunjukkeun sababaraha solusi muatan pikeun stasiun beus sareng téknologi anyar sareng produk pikeun muatan kakuatan tinggi.

Diantara seueur perusahaan anu miluan pameran, produk anyar naon anu bakal dibawarkeun ku Shenzhen Youyou Green Energy Electric Co., Ltd. (anu disebut "Youyou Green Energy")? Dihartoskeun yén Youyou Héjo bakal mamérkeun tilu siri voltase rentang volt-lega modul konstanta daya modul seri, State Grid konstanta daya modul seri sareng modul 30kW ditingkatkeun seri E

Youyou Green tiasa janten mérek terkenal dina industri modul ngecas. Dina Juni 2017, Youyou Green mangrupikeun anu pangpayunna nyiptakeun modul muatan 30KW daya kapadatan tinggi. Saatos sataun inovasi téhnologis, Youyou Green parantos ngaluncurkeun séri modul kakuatan konstanta jangkauan ultra-lega panganyarna. Diantara aranjeunna, 30KW tegangan ultra-lega rentang modul kakuatan konstan kinerja UR100030-SW langkung kasohor. UR100030-SW ngahontal kisaran tegangan kaluaran 200-1000V, sareng tiasa ngaluarkeun 1000V / 30A dina tegangan tinggi sareng 300V / 100A dina tegangan low, ngahontal kaluaran kakuatan konstan 30KW dina kisaran tegangan anu lega. Tihang pengisian anu dilakukeun ku modul tiasa ngaluarkeun arus pangisian anu langkung ageung dina kaayaan voltase anu sami, nyingkat waktos ngecas, ningkatkeun efisiensi operasi sareng ngirangan biaya operasi.

Ayeuna, Youyou Héjo ngagaduhan séri produk anu paling komprehensif dina bidang muatan modul kakuatan tihang, kalebet: séri 30KW, séri 20KW, séri 15KW, séri kakuatan konstan grid nasional sareng séri kakuatan konstanta jembar voltase lega. Kalayan panilitian téknis anu kuat sareng kakuatan pamekaran, kualitas produk anu saé, modeu manajemén anu sistematis sareng kaunggulan panalungtikan sareng pamekaran inovasi anu mandiri, perusahaan parantos dikenal ku konsumén. Réliabilitas tinggi produk modul Youyou Green Energy dipikaterang, anu teu leupas tina sumanget anu unik sareng ngudag pamungkas.

2348760

Salaku tambahan pikeun ngeusi daya anu luhur, kecerdasan ogé mangrupakeun konci pikeun ngarusak tihang pengisian. Ayeuna, seueur kota ngawangun tihang cerdik pinter. Tumpukan muatan ieu ngahijikeun fungsi ngecas, kontrol, komunikasi awan sareng tagihan. Saatos pangguna lebet kana sistem pengisian, éta tiasa ditagihkeun ku cara ngagésék atanapi nyeken kodeu pikeun nyandak kakuatan. Nalika ngecas réngsé, listrik sacara otomatis dipareuman pikeun nyegah kahuruan akibat teuing biaya. Mayar ku kode scan WeChat atanapi Alipay, teu kedah ditukeurkeun koin pisan.

Sababaraha ahli industri percanten yén pamekaran domestik anu ayeuna ngeusi tumpukan relatif stabil, ngecas kakuatan tinggi, ngecas nirkabel bakal janten arah pangwangunan utama industri.


Waktos Post: Jul-20-2020