Nanjing ngaluyukeun standar biaya jasa muatan sareng ngecas, kendaraan listrik murni dugi ka 1,68 yuan per kWh

Tanggal 9 Juli, Biro Harga Kota Nanjing ngaluarkeun "Perhatosan Ngatur Standar Pengisian untuk Pengisian dan Penggantian Kendaraan Listrik Murni". Bewara anu jelas nyatakeun yén beus listrik murni anu disaluyukeun (12m) ngecas sareng ngagentos standar pangisian daya pangluhurna pikeun jasa, kandaraan listrik murni Standar pengisian maksimum pikeun ngecas jasa (tujuh atanapi kirang) nyaéta 1,46 yuan per kWh, 2,00 yuan per kilométer, sareng 1,68 yuan per kWh.

Muatan maksimum pikeun ngagantian kendaraan listrik (tujuh atanapi kirang) henteu diluyukeun, sareng éta masih 0,68 yuan per kilométer.

Bewara anu khusus sapertos kieu:

Bewara ngeunaan Ngatur Standar Biaya pikeun Ngecas sareng Ngaganti Jasa Kendaraan Listrik Murni

Biro harga unggal distrik, biro pengawasan pasar Komite Manajemén Kabupatén Anyar Jiangbei, sareng unit konstruksi sareng operasi masing-masing fasilitas muatan sareng ngaganti:

Numutkeun parobihan harga produk minyak olahan dina kuartal kadua 2018, saluyu sareng "Bewara Biro Harga Propinsi dina Nangtoskeun Harga Listrik sareng Harga Jasa Pengisian Kendaraan Listrik sareng Fasilitas Penggantian" (Su Shigong [2014 ] No. 69) sareng Biro Harga Kotamadya Perhatosan Isu-Isu Terkait Ngeunaan Harga Pengisian Kendaraan Listrik sareng Sarana Penggantian sareng Jasa (Ning Lian Gong [2014] No. 87) netepkeun yén masalah anu aya hubunganana sareng panyesuaian standar muatan pikeun muatan sareng ngagentos kendaraan listrik di kota urang sapertos kieu:

Mimiti, saluyukeun standar pangisian daya anu paling luhur pikeun beus listrik murni (12m) ngecas sareng ngarobih jasa, standar pangisian daya paling luhur pikeun kendaraan listrik murni (tujuh atanapi kirang), dugi 0,12 yuan per kWh, 0,16 yuan per kilométer, 0,12 yuan per kWh. Disaluyukeun beus listrik murni (12m) ngecas sareng ngaganti standar standar pangisian maksimum, kandaraan listrik murni (tujuh atanapi kirang) jasa ngecas standar pangisian maksimum 1,46 yuan per kWh, 2,00 yuan per kilométer, 1,68 yuan per kWh.

Kadua, kendaraan listrik murni (tujuh atanapi kirang) jasa bursa kakuatan muatan maksimal henteu disaluyukeun, masih 0,68 yuan per kilométer.

3. Bewara ieu bakal dilaksanakeun dugi ka 10 Juli 2018.


Waktos Post: Jul-20-2020