NDANEV: Analisis data aksés kumulatif kandaraan énergi anyar sacara nasional

Tanggal 30 Juni 2018, halaman wéb tina National Big Data Alliance (NDANEV) tina New Energy Vehicles ngaleupaskeun statistik sareng analisa inpormasi ngeunaan volume aksés sumber-sumber anyar dina Méi. Dumasar kana data pengarahan, tulisan ieu sacara sistematis nganalisis réngking aksés kumulatif kendaraan énergi anyar di Cina ti Januari 2017 dugi ka Mei 2018.

2257825-1 2257826-2 2257827-3 2257828


Waktos Post: Jul-20-2020