UUGreenPower Ngaleupaskeun Opat Solusi Supercharging

 UUGreenPower Ngaluarkeun Opat Solusi Supercharging!

Tip inti: dina tanggal 26 Agustus, paméran industri fasilitas muatan ka-14 Shanghai Internasional diayakeun di Shanghai New International Expo Center. Dina pameran ieu, sajumlah perusahaan bintang domestik sareng luar negeri kalebet solusi muatan calakan, solusi fasilitas pendukung, téknologi muatan canggih, sistem parkir cerdas, catu daya kendaraan, fotovoltaik, sistem panyimpenan énergi, jst.

 

Dina raraga méréskeun krisis énergi anu beuki kasohor sareng masalah lingkungan, parobihan ageung di industri mobil dunya. Kandaraan énergi énggal parantos janten stratégi pangwangunan utama sababaraha nagara, sareng tata ruang panilitian sareng pamekaran téknologi sareng prosés industrialisasi teras-terasan diwanohkeun. Dina Désémber 2018, Komisi Pengembangan Nasional sareng Komisi Reformasi, administrasi énergi nasional, Menteri industri sareng téknologi inpormasi sareng Menteri Keuangan babarengan ngaluarkeun "bewara ngeunaan rencana aksi pikeun ningkatkeun kapasitas pangisian daya tina kendaraan énergi anyar", anu jelas diperyogikeun "ngagancangkeun panilitian sareng aplikasi téknologi muatan kakuatan tinggi", "nyusun standar téknis pikeun muatan kakuatan tinggi tina beus listrik, sareng ngalaksanakeun panilitian sareng pamekaran téknologi muatan daya tinggi pikeun mobil panumpang sareng standar Panilitian pre-peringatan gawe ". Dina Juli 2020, State Grid Corporation Cina, sareng China Power Grid Corporation, chademo protokol Association of Japan sareng Tokyo Electric Power Co., Ltd., babarengan ngaluarkeun kertas bodas dina téknologi ngecas konduksi Chaoji tina kendaraan listrik, anu ogé nandaan generasi anyar téknologi muatan naék nuju tahap anyar formulasi standar sareng aplikasi industri, sareng ngecas kakuatan tinggi diaku ku seueur praktisi industri.

Heran, dina paméran ieu, Shenzhen UUGreenPower Electric Co., Ltd. (anu disebatkeun ayeuna disebut UUGreenPower), pamimpin EV ngecas cerdas sareng méréskeun solusi, ngalaksanakeun maju na dina inovasi téknologi, sareng ngaluncurkeun opat solusi super ngecas sacara gembleng , ogé tumpukan pangisian daya UBC 75010 bidirectional V2G, anu tiasa minuhan skenario aplikasi éksténsif V2G kapayunna, netepkeun gelombang klimaks.

Numutkeun ka Cina ngecas jaringan tihang, UUGreenPower teras-terasan ngaluncurkeun sababaraha seri produk modul muatan kalayan tim R&D anu kuat sareng taun akumulasi téknologi dina bidang konvérsi énergi, sareng parantos ngajaga jabatanana anu téknologi dina industri pikeun Waktos na lami. Dina paméran anu terakhir, modul muatan pelindung IP65 anu luhur, anu mimiti diluncurkeun di industri ngalangkungan inovasi mandiri, parantos nyuntik tembakan kana arah pangembangan reliabilitas anu luhur sareng kasadiaan anu luhur pikeun industri muatan.

Dina paméran taun ayeuna, produk-produk anyar anu dirobih ku UUGreenPower narik seueur jalma ti industri pikeun nonton sareng média industri pikeun bersaing pikeun cakupan. Cina ngecas jaringan tihang ogé sacara khusus diwawancara Bo Jianguo, umum manajer UUGreenPower, anu sabar ngenalkeun produk anyar pikeun urang.

 

Opat solusi super ngecas

40kW super power solution ngecas gancang

Numutkeun ka Bai Jianguo, general manager of UUGreenPower, UUGreenPower neraskeun posisi pamimpin na dina bidang téknologi muatan daya tinggi. Kalayan téknologi kakuatan pangénggalna sareng téknologi dissipation heat, modul daya 40kW daya super ngajaga ukuran anu sami sareng panganteur sareng modul 30kW. Dina desain sakabeh tihang, rohangan sareng biaya tina sakabeh tihang disimpen. Kapadetan kakuatan tina tihang sadayana ningkat ku 30%, sareng harga hijian per watt turun ku 10%.

40kW super power fast charging solution (1) 

Panyadia munggaran di industri pikeun ngamajukeun ukuran anu sami, kakuatan anu langkung ageung modul pangisian daya 40kW, kapadetan kakuatan dugi ka 60W / in3, ngarah patokan industri.

Tilu tingkat topologi Wina PFC, opat topologi paralel interleaved LLC, téknologi gandeng terpadu magnét, algoritma kontrol digital tepat, tata perenah termal optimal

Adaptasi kana rute pamekaran daya tinggi sareng ngecas gancang di industri

Kapadetan kakuatan tina tihang sadayana ningkat ku 30%, sareng harga harga unit per watt diréduksi ku 10%

 40kW super power fast charging solution (2)

Protéksi luhur IP65 leyuran ngecas gancang

Komponén inti tihang ngecas nyaéta modul muatan. Réliabilitas sareng stabilitas kinerja na mangrupakeun konci pikeun reliabiliti sistem titik ngecas. Kalayan paningkatan anu gancang tina jumlah tumpukan pengisian anu dipasang di Cina, bédana kinerja operasi anu saéstuna modul muatan laun kagambar. Dina taun-taun ayeuna, tingkat kagagalan modul muatan parantos janten masalah konci anu mangaruhan kasadiaan sistem titik pengisian.

Numutkeun analisis para ahli industri, ngecas tumpukan umumna dipasang di luar di lingkungan anu berdebu, suhu luhur sareng hujan kakeunaan. Sanaos tingkat panyalindungan tihang ngecas umumna IP54, desain modul ngecas umumna IP20 ngalangkungan desain angin. Lebu, kabut uyah, kondensasi cai hujan di lingkungan pasti bakal asup kana modulna, teras mangaruhan kahirupan jasa. Ku alatan éta, pikeun dasarna ngabéréskeun masalah ieu, ningkatkeun panyalindungan lingkungan modul muatan bakal janten konci.

Dina paméran ieu, UUGreenPower nunjukkeun vérsi 2.0 anu ditingkatkeun tina modul perlindungan IP65 na. Saatos langkung ti sataun verifikasi lingkungan karasa, versi anyar modul na tiasa dipasangkeun dina skala ageung waé. Modul panyalindungan IP65 tinggi ngadopsi téknologi dissipation panas saluran hawa bebas anu dipaténkeun, sareng reliabilitas sistem ningkat pisan. TCO siklus kahirupan umum tina sistem tihang ngecas tiasa disimpen sakitar 40000 RMB dibandingkeun sareng modul IP20 dina 10 taun.

40kW super power fast charging solution (6)

Éta cocog pikeun lingkungan panerapan anu parah sapertos lebu pasir, kabut uyah sareng kondensasi

Reliabilitas modul ningkat, perawatan gratis salami 5 taun, sareng biaya perawatan taunan disimpen sakitar 3000 RMB / taun

Tihang tihang sadayana ditingkatkeun kana IP65 tanpa desain waterproof modul ngecas, anu ngahémat biaya

Tihang ngecas henteu peryogi kontaktor AC, katun tahan debu, kipas knalpot, hemat sakitar 3000 RMB / kabinet

Nyandak tumpukan tunggal 120kw salaku conto, tabungan TCO 5 taun sareng 10 taun sakitar 10000 RMB sareng 40000 RMB masing-masing

40kW super power fast charging solution (3)

30kW kalenturan luhur leyuran ngecas gancang

Bo Jianguo, umum manajer UUGreenPower, ogé ngenalkeun produk bintang anu sanés, modul ngecas seri 30kW kalayan sababaraha spésifikasi pikeun skénario anu sanés. Numutkeun ka Mr. Bai, modul ieu tiasa nyayogikeun sarat ngecas gancang stasiun muatan dina skénario anu sanés sareng ngabantosan nasabah sadar skéma aplikasi biaya anu pangsaéna. Salaku conto, 750V / 40A kanggo stasiun pangisianan beus, 1000V / 30A kanggo stasiun muatan kandaraan operasi sareng 500V / 60A kanggo stasiun tukeuran listrik. Salaku tambahan, pikeun lingkungan kondensasi semprot uyah, aya modul spésifikasi lem (f) sareng modul spésipikasi Éropa (b) pikeun pasar Éropa.

40kW super power fast charging solution (6) 

Panguasaan pangsa pasar modul muatan daya tinggi 30kW

Rupa-rupa spésifikasi aya. 750V / 40a, 1000V / 30A sareng 500V / 60A cocog pikeun skenario ngecas anu béda, sapertos stasiun pangisianan beus, stasiun muatan operasi kendaraan sosial sareng stasiun tukeuran listrik

Spésifikasi keusikan pinuh (f) nyaéta opsional, cocog pikeun aplikasi lingkungan anu parna

Spesifikasi Standar Éropa (b) opsional, cocog pikeun stasiun muatan standar Éropa

Numutkeun skénario anu sanés, pilih spésifikasi anu cocog pikeun ngahontal skéma aplikasi biaya anu pangsaéna

 

abdingawaskeun pinter tina EV ngecas solusi

Dina waktos anu sasarengan, pikeun nyumponan sarat aksés anu cocog pikeun hiji mesin kalayan tilu gun anu dibutuhkeun ku tihang standar standar peuntas laut Éropa, UUGreenPower ogé sacara khusus ngaluncurkeun modul ngawaskeun tumpukan umev04 dina pameran ieu. Hiji unit monitoring tiasa cocog sareng standar Éropa, standar Jepang sareng protokol monitoring standar Nasional. Dibandingkeun sareng skéma dewan adaptor umum di pasar, biaya monitoring tiasa disimpen sakitar 50%.

 40kW super power fast charging solution (4)

Dirancang khusus pikeun tihang ngecas tanaga anu énggal, tanggel waler pikeun komunikasi sareng batré listrik kandaraan listrik pikeun ngawujudkeun kendali prosés ngecas sadayana

Pangrojong hasil ngahijikeun standar nasional, standar Éropa sareng standar Jepang

Ngadukung gun ganda standar nasional anyar, gun ganda standar Éropa, gun ganda standar Jepang, gun ganda tukeur

Dukung hiji mesin nganggo tilu bedil (CCS + chademo + AC)

Dukung hiji mesin nganggo tilu bedil (CCS + CCs + GB / T)

Dukung hiji mesin nganggo tilu bedil (CCS + chademo + GB / T)

Dibandingkeun sareng dewan adaptor umum di pasar, biaya monitoring tiasa disimpen sakitar 50%

 

UBC séri bidirectional V2G ngecas tihang

Dina wawancara éta, Mr. Bai nyarios yén paningkatan anu gancang dina jumlah tumpukan tihang ogé parantos ngagaduhan masalah anu sanés anu tiasa diémutan. Dina taun 2030, jumlah kendaraan énergi anyar di Cina bakal ngahontal 80 juta. Dina waktos éta, aksés henteu leres tina jumlah anu seueur tumpukan ngecas bakal ngakibatkeun parobihan parobihan parah, anu bakal ngakibatkeun pangaruh hébat kana jaringan listrik. Upami teu aya tindakan anu kajantenan, masalah serius sapertos kaleuleuwihan tanaga listrik bahkan teu aya catu daya anu tiasa kajantenan taun 2020.

Ngecas teratur parantos janten hartosna penting pikeun ngirangan atanapi bahkan ngaleungitkeun épék ieu. Éta tiasa ngabimbing sareng koordinasi paripolah ngecas, ngabantosan jaringan listrik pikeun motong beban puncak sareng ngeusian lebak, ningkatkeun efisiensi pemanfaatan jaringan distribusi sareng kamampuan operasi jaringan listrik, sareng ngahontal kaayaan win-win antar pangguna sareng kisi. Tihang ngecas kalayan fungsi V2G bakal janten alat anu seukeut pikeun ngawujudkeun teratur ngecas sareng ngaleupaskeun jaringan listrik.

Tihang V2G dua arah tihang UBC 75010 kalayan cangkang caang angin bodas sareng desain lampu kuda dipendakan di stan UUGreenPower. Produk ngadopsi desain panyalindungan tinggi IP65 sareng isolasi frékuénsi luhur, kalayan kisaran tegangan konstanta lega sareng desain noise anu handap. Tegangan nyambung grid tiasa adaptasi sareng standar nasional, standar Éropa sareng Amérika Standar. Daya anu dipeunteun nyaéta 7KW, anu tiasa adaptasi sareng lingkungan pamasangan tihang ngecas AC 7KW. Éta tiasa diganti langsung sareng gaduh rékayasa anu hadé.

"Pikirkeun pamandangan ieu. Nalika anjeun parkir kendaraan listrik anjeun di tempat parkir kalayan tumpukan muatan dua arah UBC dipasang di perusahaan siang siang, sareng nyandak mobil saatos damel wengi, anjeun sacara teu sadar bakal ngeusian puluhan yuan kana rekening anjeun. Naha raos raoseun pisan? " Saur Pak Bai

 1758227453

 


Waktos Post: Sep-11-2020