Stasion muatan mobile Volkswagen bakal debut di Jerman bulan Maret payun

Divisi tina Volkswagen Group parantos ngembangkeun sareng ngaluarkeun stasion muatan sélulér pikeun kendaraan listrik, skuter listrik sareng sapédah listrik, anu disebat stasiun muatan seluler Volkswagenpassat. Pikeun ngarayakeun ulang taun ka-80 na, Volkswagen bakal masang 12 stasiun muatan seluler di Wolfsburg, Jérman. Stasiun muatan mobile Volkswagen Passat saleresna nyayogikeun 200 kWh énergi, sami sareng énergi e-Golf anu dilengkepan baterai 5,6.

Énergi stasiun muatan sélulér asalna tina énergi "héjo": surya sareng angin. Salaku pilot project pikeun ngeusi kandaraan listrik, warga Wolfsburg tiasa ngagunakeunana gratis. Batré tina stasiun muatan sélulér tiasa beroperasi sacara mandiri tina catu daya utama sareng tiasa ogé dieusi atanapi diganti.

Stasion muatan sélulér bakal dipindahkeun ka lokasi anu béda-béda numutkeun kabutuhan kota ayeuna. Salaku conto, di tempat-tempat acara sosial, pertandingan maén bal, atanapi konser diayakeun, stasiun muatan sapertos kitu sacara sakaligus tiasa ngeusian opat kendaraan anu sanés, sapertos sepeda listrik sareng kendaraan listrik. Pondokna, Volkswagen ngarencanakeun investasi 10 juta euro di kota Wolfsburg, Jérman pikeun ngawangun prasarana anu ngecas. Anu mimiti tina 12 stasiun muatan bakal didirikeun dina Maret 2019 sareng ogé bakal kalebetkeun kana jaringan panyebaran stasiun muatan mobile.

Klaus Mors, Walikota Wolfsburg, Jérman, nampi rencana pikeun ngadegkeun 12 stasiun muatan seluler di kota sareng nyarios: "Volkswagen sareng Wolfsburg bakal ngembangkeun perjalanan seluler pinter kapayunna. Kantor pusat grup, Wolfsburg, mangrupikeun laboratorium anu munggaran anu nguji produk anyar Volkswagen sateuacan lebet ka dunya nyata. Stasiun ngecas mangrupikeun léngkah penting dina nyiptakeun jaringan pengisian anu épéktip anu bakal ngadorong jalma pikeun milih kendaraan listrik. Modeu perjalanan sélulér listrik bakal ningkat. Kualitas udara kota ngajantenkeun kota langkung tengtrem. "


Waktos Post: Jul-20-2020