• UMEV01

    UMEV01

    UMEV01 sareng UMEV02 mangrupikeun unit pangawasan sareng kontrol anu dilengkepan layar warna touch LCD, ngagaduhan antar muka interaksi anu ramah-pangguna, didesain khusus pikeun carjer EV. Éta komunikasi sareng BMS, sareng ngendalikeun modul muatan kanggo ngalengkepan prosés ngecas, sareng Éta ngagaduhan sababaraha fungsi sapertos tagihan, maca kartu, jaringan, ngarekam data, kendali jarak jauh, alarem lepat sareng patarosan.
  • UMEV02

    UMEV02

    UMEV01 sareng UMEV02 mangrupikeun unit pangawasan sareng kontrol anu dilengkepan layar warna touch LCD, ngagaduhan antar muka interaksi anu ramah-pangguna, didesain khusus pikeun carjer EV. Éta komunikasi sareng BMS, sareng ngendalikeun modul muatan kanggo ngalengkepan prosés ngecas, sareng Éta ngagaduhan sababaraha fungsi sapertos tagihan, maca kartu, jaringan, ngarekam data, kendali jarak jauh, alarem lepat sareng patarosan.
  • UMEV04

    UMEV04

    Modul ngawas tumpukan umev04 ngecas dilengkepan layar warna touch LCD sareng ngagaduhan antarmuka interaksi manusa-komputer anu dipersonalisasi. Éta dirarancang khusus pikeun standar Éropa sareng standar muatan tumpukan Jepang kendaraan listrik. Éta ngadukung CCS + CHAdeMO + AC, CCS + GB / T + AC, CCS + CHAdeMO + GB / T, jsb.
  • UR50030-E

    UR50030-E

    15KW seriesEV ngecas penyearah khusus dikembangkeun pikeun carjer super DC DC. Éta ngagaduhan faktor kakuatan tinggi, épisiénsi tinggi, kapadetan daya tinggi, reliabilitas tinggi, kontrol calakan sareng kaunggulan penampilan anu ganteng. Téhnik kontrol digital pluggable tur calakan panas gawé babarengan pikeun prediktif nyegah gagalna sareng mastikeun reliabiliti tinggi.
  • UR100015-E

    UR100015-E

    15KW seriesEV ngecas penyearah khusus dikembangkeun pikeun carjer super DC DC. Éta ngagaduhan faktor kakuatan tinggi, épisiénsi tinggi, kapadetan daya tinggi, reliabilitas tinggi, kontrol calakan sareng kaunggulan penampilan anu ganteng. Téhnik kontrol digital pluggable tur calakan panas gawé babarengan pikeun prediktif nyegah gagalna sareng mastikeun reliabiliti tinggi.
  • UR120100-E

    UR120100-E

    15KW seriesEV ngecas penyearah khusus dikembangkeun pikeun carjer super DC DC. Éta ngagaduhan faktor kakuatan tinggi, épisiénsi tinggi, kapadetan daya tinggi, reliabilitas tinggi, kontrol calakan sareng kaunggulan penampilan anu ganteng. Téhnik kontrol digital pluggable tur calakan panas gawé babarengan pikeun prediktif nyegah gagalna sareng mastikeun reliabiliti tinggi.
  • UR75020-W

    UR75020-W

    Modul ngecas UR75020-W khusus dikembangkeun pikeun carjer super DC DC. Éta boasts kaunggulan koréksi faktor kakuatan tinggi, efisiensi tinggi, kapadetan kakuatan tinggi, reliabilitas tinggi, kontrol calakan, penampilan indah sareng padumukan alit. Desain hardware réliabilitas tinggi sareng téhnik kontrol digital calakan damel babarengan pikeun ngaduga nyegah kagagalan sareng mastikeun reliabilitas anu luhur.
  • UR50060-W (B)

    UR50060-W (B)

    Modul ngecas UR50060-W (B) EV khusus dikembangkeun pikeun carjer super DC DC. Éta boasts kaunggulan koréksi faktor kakuatan tinggi, efisiensi tinggi, kapadetan kakuatan tinggi, reliabilitas tinggi, kontrol calakan, penampilan indah sareng padumukan alit. Desain hardware reliabiliti tinggi sareng téhnik kontrol digital calakan gawé bareng pikeun ngaduga nyegah kagagalan sareng mastikeun
    reliabilitas tinggi.
  • UR100020-SW

    UR100020-SW

    Modul ngecas UR100020-SW EV khusus dikembangkeun pikeun carjer super DC DC. Éta ngagaduhan rupa-rupa voltase kaluaran konstanta. Ogé éta ngagaduhan faktor kakuatan tinggi, épisiensi tinggi, kapadetan kakuatan tinggi, reliabilitas tinggi, kontrol calakan sareng kaunggulan penampilan anu ganteng. Téhnik kontrol digital pluggable tur calakan panas gawé babarengan pikeun prediktif nyegah gagalna sareng mastikeun reliabiliti tinggi.
  • UR100030-SW(B)

    UR100030-SW (B)

    Modul ngecas UR100030-SW (B) EV khusus dikembangkeun pikeun carjer super DC DC. Éta ngagaduhan rupa-rupa voltase kaluaran konstanta. Ogé éta ngagaduhan faktor kakuatan tinggi, épisiensi tinggi, kapadetan kakuatan tinggi, reliabilitas tinggi, kontrol calakan sareng kaunggulan penampilan anu ganteng. Téhnik kontrol digital pluggable tur calakan panas gawé babarengan pikeun prediktif nyegah gagalna sareng mastikeun reliabiliti tinggi.
  • UR50040-W

    UR50040-W

    UR50040-W EV ngecas penyearah khusus dikembangkeun pikeun carjer super DC DC. Éta boasts kaunggulan koréksi faktor kakuatan tinggi, efisiensi tinggi, kapadetan kakuatan tinggi, reliabilitas tinggi, kontrol calakan, penampilan indah sareng padumukan alit. Desain hardware réliabilitas tinggi sareng téhnik kontrol digital calakan damel babarengan pikeun ngaduga nyegah kagagalan sareng mastikeun reliabilitas anu luhur.
  • UR100040-SW

    UR100040-SW

    Modul ngecas UR100040-SW EV khusus dikembangkeun pikeun carjer super DC DC. Éta ngagaduhan rupa-rupa voltase kaluaran konstanta. Ogé éta ngagaduhan faktor kakuatan tinggi, épisiensi tinggi, kapadetan kakuatan tinggi, reliabilitas tinggi, kontrol calakan sareng kaunggulan penampilan anu ganteng. Téhnik kontrol digital pluggable tur calakan panas gawé babarengan pikeun prediktif nyegah gagalna sareng mastikeun reliabiliti tinggi.
12 Teras> >> Halaman 1/2