UBC 75010 V2G

Pedaran pondok:

UBC75010 bidirectional V2G ngecas tihang seueur dianggo dina ngecas sareng umpan balik énergi antara kendaraan panumpang listrik sareng jaringan listrik. Nilai aplikasina aya dina nyugemakeun muatan harian kandaraan panumpang listrik, sareng sacara épéktip maénkeun unit gudang énergi batré wahana listrik, sadar ngecas teratur jaringan listrik, manajemén sisi paménta kakuatan, nilai terintegrasi tina jaringan mikro sareng Internét énergi.


Detil Produk

UBC 7501

● Transformasi Bidirectional antara jaringan listrik sareng sisi kendaraan listrik

● Desain panyalindungan IP65, tingkat luhur perlindungan lingkungan

● isolasi frékuénsi luhur, tingkat tinggi panyalindungan listrik

● Jangkauan kakuatan konstan lega DC: 300V ~ 750V

● Kisaran tegangan lega DC: 200V ~ 750V

● Kekecapan ngecas / ngecas 93%, efisiensi tinggi sareng hemat énergi

● AC tingkat disambungkeun tingkat tegangan pikeun adaptasi kana GB / T, CCS Standar

● MTBF = 100000 jam, reliabilitas tinggi

● Desain noise low dB <55, perlindungan lingkungan

● Daya anu dipeunteun nyaéta 7KW, anu tiasa fleksibel ngarobih adegan carjer AC 7KW aslina

● Skenario aplikasi: seueur dianggo dina parkir padumukan, parkir kantor, parkir taman industri

Barang

Parameter

modél

UBC75010

Énergi samping DC

dua arah

Parameter samping DC

Daya kaluaran dipeunteun

7000W

Kisaran kakuatan konstan

300Vdc ~ 750Vdc

Kisaran tegangan

200Vdc ~ 750Vdc

Rentang ayeuna

-20A ~ + 20A

Perlindungan tegangan langkung

disayogikeun

Kekecapan (Maks)

≥93%

Dina alarm tegangan

disayogikeun

Perlindungan sirkuit pondok

disayogikeun

Akurasi tegangan

± 0,5%

Akurasi ayeuna

± 1%

Parameter samping AC

Énergi sisi AC

dua arah

Daya kaluaran dipeunteun

7000VA

Dipeunteun tegangan

220Vac (176Vac ~ 275Vac , L / N / PE)

frékuénsi

45Hz ~ 65Hz

Dipeunteun AC Ayeuna

30.4Aac

THDi

≤3%

PF

0,99

Kekecapan (Maks)

≥93%

Arus maksimal

43A

Kabocoran arus

3.5mA

Dina panangtayungan tegangan

disayogikeun

Perlindungan tegangan langkung

disayogikeun

Ngawatesan kakuatan

disayogikeun

Tampilan sareng komunikasi

tampilan

LCD

panganteur komunikasi

RJ45 / 4G

 alarem

LED

Lingkungan

hawa digawé

-40 ℃ ~ + 75 ℃

Perlindungan suhu langkung

suhu lingkungan > 75 ℃ ± 4 ℃ atanapi <

-40 ℃ ± 4 ℃ , Perlindungan pareuman

Suhu neundeun

-40 ℃ ~ 85 ℃

kalembaban

≤95% , henteu kondensasi

luhurna

2000m

ribut

< 55dB

Modeu tiis

Kipas tiis

Peunteun IP

IP65

Lain

Diménsi

560 * 410 * 205mm

Beurat bersih tina tihang sadayana

<30Kg

MTBF

100000 jam


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami