• UMEV04

    UMEV04

    Modul ngawas tumpukan umev04 ngecas dilengkepan layar warna touch LCD sareng ngagaduhan antarmuka interaksi manusa-komputer anu dipersonalisasi. Éta dirarancang khusus pikeun standar Éropa sareng standar muatan tumpukan Jepang kendaraan listrik. Éta ngadukung CCS + CHAdeMO + AC, CCS + GB / T + AC, CCS + CHAdeMO + GB / T, jsb.