UR100030-SW (B)

Pedaran pondok:

Modul ngecas UR100030-SW (B) EV khusus dikembangkeun pikeun carjer super DC DC. Éta ngagaduhan rupa-rupa voltase kaluaran konstanta. Ogé éta ngagaduhan faktor kakuatan tinggi, épisiensi tinggi, kapadetan kakuatan tinggi, reliabilitas tinggi, kontrol calakan sareng kaunggulan penampilan anu ganteng. Téhnik kontrol digital pluggable tur calakan panas gawé babarengan pikeun prediktif nyegah gagalna sareng mastikeun reliabiliti tinggi.


Detil Produk

[(W

● Efisiensi ultra luhur: efisiensi pangluhurna> 96%, efisiensi dipeunteun> 95% ;

● Kapadetan kakuatan anu luhur: kapadetan kakuatan dugi ka 45W / in³ ;

● Kisaran tegangan kaluaran lega Ultra: 150VDC ~ 1000VDC ;

● Tegangan ripple kaluaran alit Ultra: puncak-ka-puncak ripple peak 2V ;

● Konsumsi daya sayaga alit Ultra: tanaga sayaga ≤ 10W ;

● Fungsi panyalindungan sareng alarm lengkep: input langkung ti / handapeun voltase, kaluaran langkung voltase, langkung tina arus, Langkung tina panyalindungan suhu, kaluaran dina alarm tegangan, kaluaran perlindungan sirkuit pondok ;

● LED tiasa ningalikeun tegangan kaluaran, arus kaluaran, alamat grup, protokol, alamat modul, manual atanapi otomatis, inpormasi lepat ;

● Dukung CAN, komunikasi beus 485, modul kakuatan tiasa dikelompokkeun ku pengendali ;

● Ngadopsi kontrol digital DSP sareng tegangan pangrojong sareng fungsi panyaluyuan ayeuna ;

● Batré sirkuit panyalindungan arus balik di jero, dukung swap panas ;

● Identipikasi sareng verifikasi alamat anyar sacara otomatis tanpa netepkeun sacara manual ;

● Lepaskeun sirkuit di jero.

Barang

Parameter

 

Modél

UR100030-SW (B)

DC Kaluaran

Dipeunteun kaluaran

1000V / 30A

 

Kisaran kakuatan konstan

30KW @ 300-1000V

 

Kisaran tegangan kaluaran

150 ~ 1000V

 

Kisaran arus

0 ~ 100A

 

Perlindungan overvoltage kaluaran

1010 ± 5V

 

Kaluaran dina alarm tegangan

140V ± 2V

 

Perlindungan sirkuit pondok

Arus kaluaran turun nalika lumangsungna sirkuit pondok.

 

Akurasi stabilisasi voltase

± 0,5 %

 

Babagi beban

± 3%

 

Max. ngamimitian overshoot

± 1%

 

Akurasi stabilisasi ayeuna

± 1%

 

Waktos ngamimitian

Biasana 3s≤t≤8s

 

Kekecapan

Efisiensi pangluhurna> 96%, dipeunteun efisiensi> 95%

AC abdinput

Tegangan input

304VAC ~ 485VAC (3phase tanpa nétral)

 

Frékuénsi input

45Hz ~ 65Hz

 

THD

≤5%

 

Faktor kakuatan

Dipeunteun kaluaran beban PF≥0.99

 

Max. input ayeuna

< 60A

 

Input dina panangtayungan tegangan

255V ± 5V

 

Masukan panyalindungan tegangan

490V ± 5V

 

Daya tarik input

260V ±5V<Vin<304V±5V,

Linear power derating from 100% to 50%.

Communication

&Alarm

Communication

CAN & 485

 

Max. NO. of parallel machines

60pcs

 

Alarm and status

Display with digital tubes and LED

Operating

 Environment

Operating temperature

-30℃~70℃,derating from 55℃

 

Over temperature protection

On temperature >70°C±4°C or <-40°C±4°C, module will shut down automatically

 

Storage temperature

- 40°C~85°C

 

Humidity

≤95% RH, without condensation

 

Pressure/Altitude

79kPa~106kPa/2000m

Physical

Characteristics

Acoustic noise

<60dB

 

Cooling

Fan cooling

 

Dimensions(H*W*D)

300mm*84mm*437.5mm

 

Weight

<15Kg

 

MTBF

>500000 h(40℃)


100030


  • Previous:
  • Next:

  • Write your message here and send it to us

    Products categories