UR100040-SW

Pedaran pondok:

Modul ngecas UR100040-SW EV khusus dikembangkeun pikeun carjer super DC DC. Éta ngagaduhan rupa-rupa voltase kaluaran konstanta. Ogé éta ngagaduhan faktor kakuatan tinggi, épisiensi tinggi, kapadetan kakuatan tinggi, reliabilitas tinggi, kontrol calakan sareng kaunggulan penampilan anu ganteng. Téhnik kontrol digital pluggable tur calakan panas gawé babarengan pikeun prediktif nyegah gagalna sareng mastikeun reliabiliti tinggi.


Detil Produk

IR7VV~Z3E{1}$6UCW7](8C2

Efisiensi ultra tinggi: efisiensi pangluhurna> 96%, efisiensi dipeunteun> 95% ;

Kisaran tegangan kaluaran lega Ultra: 150VDC ~ 1000VDC ;

Tegangan ripple kaluaran alit Ultra: puncak-ka-puncak ripple ≤ 2V ;

Konsumsi daya sayaga alit Ultra: tanaga sayaga ≤ 10W ;

Fungsi panyalindungan sareng alarm lengkep: input langkung / handapeun voltase, kaluaran langkung voltase, langkung tina arus, Langkung tina panyalindungan suhu, kaluaran dina alarm tegangan, kaluaran perlindungan sirkuit pondok ;

LED tiasa nampilkeun tegangan kaluaran, arus kaluaran, alamat grup, protokol, alamat modul, manual atanapi otomatis, inpormasi lepat ;

Dukung CAN, komunikasi beus 485, modul kakuatan tiasa dikelompokkeun ku pengendali ;

Ngadopsi kontrol digital DSP sareng tegangan pangrojong sareng fungsi panyaluyuan ayeuna ;

Sirkuit panyalindungan arus balik batre di jero, dukung swap panas ;

Identipikasi sareng verifikasi alamat anyar sacara otomatis tanpa netepkeun sacara manual ;

Ngaleupaskeun sirkuit di jero.

Barang

Parameter

Modél

UR100040-SW

DC Kaluaran

Dipeunteun kaluaran

1000V / 40A

Kisaran kakuatan konstan

40KW @ 300-1000V

Kisaran tegangan kaluaran

150~1000V

Kisaran arus

0~133.3A

Perlindungan overvoltage kaluaran

1010 ± 5V

Kaluaran dina alarm tegangan

140V ± 2V

Perlindungan sirkuit pondok

Arus kaluaran turun nalika lumangsungna sirkuit pondok.

Akurasi stabilisasi voltase

± 0,5%

Babagi beban

± 3%

Max. ngamimitian overshoot

± 1%

Akurasi stabilisasi ayeuna

± 1%

Waktos ngamimitian

Biasana 3s≤t≤8s

Kekecapan

Efisiensi pangluhurna> 96%, dipeunteun efisiensi> 95%

AC abdinput

Tegangan input

323VAC~485VAC(3phase tanpa nétral)

Frékuénsi input

45Hz~65Hz

THD

≤5%

Faktor kakuatan

Dipeunteun kaluaran beban PF≥0.99

Max. input ayeuna

< 60A

Input dina panangtayungan tegangan

255V ± 5V

Masukan panyalindungan tegangan

490V ± 5V

Daya tarik input

260V ±5V<Vin<332V±5V

Linear power derating from 100% to 50%.

Communication

&Alarm

Communication

CAN & 485

Max. NO. of parallel machines

60pcs

Alarm and status

Display with digital tubes and LED

Operating

 Environment

Operating temperature

-30℃~70℃,derating from 55℃

Over temperature protection

On temperature >70°C±4°C or <-40°C±4°C, module will shut down automatically

Storage temperature

- 40°C~85°C

Humidity

≤95% RH, without condensation

Pressure/Altitude

79kPa~106kPa/2000m

Physical

Characteristics

Acoustic noise

60dB

Cooling

Fan cooling

Dimensions(H*W*D)

300mm*84mm*437.5mm

Weight

16Kg

MTBF

>500000 h(40℃)

sdsd


  • Previous:
  • Next:

  • Write your message here and send it to us

    Products categories