• UBC 75010 V2G

    UBC 75010 V2G

    UBC75010 bidirectional V2G ngecas tihang seueur dianggo dina ngecas sareng umpan balik énergi antara kendaraan panumpang listrik sareng jaringan listrik. Nilai aplikasina aya dina nyugemakeun muatan harian kandaraan panumpang listrik, sareng sacara épéktip maénkeun unit gudang énergi batré wahana listrik, sadar ngecas teratur jaringan listrik, manajemén sisi paménta kakuatan, nilai terintegrasi tina jaringan mikro sareng Internét énergi.